THE KAKO SKINUTI MAGIJU DIARIES

The kako skinuti magiju Diaries

The kako skinuti magiju Diaries

Blog Article

Crna magija mi je skoro uništila život.Preživeo sam tešku muku kada mi je jedna gdja iz Beograda skidala.Mučnina,nesvestica i povraćanje neke zelene tečnosti je trajalo par dana a bio sam na ivici samoubistva jer sam sve u mesec dana izgubio.

Jaje koje uhvatite krpom još bolje je baciti u vatru da sagori, a potom njegov pepeo bacite u vodu. To vam je mnogo bolja opcija.

Bela i crna magija najjači u maju Crna magija, uz belu magiju, su najjači u maju, kada ne bi trebalo da se zamerate onima koji se bave crnom magijom.

Ovakve stvari su veoma opasne i zahtevaju određen pristup stručnih lica koji mogu da detektuju da li je reč o crnoj magiji i gde se ona nalazi i kako funkcioniše.

Ko nije iskusio probleme za kojih nema objašnjenje,tome nije mesto u ovoj temi."Zdrav bolesnom ne veruje".

Kada se molite vi pokazujete svoju poniznost pred Bogom i molite ga za oproštaj vaših grehova i spasenje od uroka. Skidanje uroka molitvom može se raditi bilo koje da ste vere. Bitna stvar kod molitve je da prihvatite da ste ponizni i grešni i da se molite za vas i za vaše bližnje.

Sigurno ste čuli za priče, pogotovo po selima da se urok i vradžbina može napraviti preko jajeta, celog ili ljuske. website Urok preko jajeta nije nimalo naivna stvar i ne treba ga uopšte shvatati olako.

Jer samim tim ako vam je dete pod Crnom magijom, samim tim ste i vi pod Crnom magijom i vaš život se pretvara u pakao automatski. Jer sav vaš uspeh i trud nestaju zbog brige o detetu koje je pod urokom.

Naslovna paranormalno Prokletstvo crne magije: Kako skinuti urok, vradžbinu i ukloniti dejstvo kletve

U gradskim sredinama, prisutan je veliki broj razičitih energija, pa s tim u vezi i magija deluje drgačije. Ukoliko osoba koja je žrtva magije živi u gradu, ali je emotivno vezana za rodno mesto, magija tada deluje moćno. Ukoliko osoba nije vezana, tada magija teško može dosegnuti do žrtve, naročito ukoliko živi u drugoj državi.

Od urokljivog pogleda dešavaju se razne loše stvari. Pčele napuštaju košpleasant, usevi se suše, životinje ginu ili se teško razmnožavaju, krave ne daju više mleko, kokoške ne nose više jaja, poslovi koji nisu ni započeti odmah propadaju.

Foto: Pixabay Bez razloga se plaši od domaćih životinja, vožnje liftom, zatvorenog i mračnog prostora, vožnje u tunelu. Često paranoiše od pada sa visine ili da će se udaviti tokom plivanja.

Moguće je neki predmet magijskim putem osposobiti kao vid zaštite i dodeliti ga određenoj osobi kako bi je štitio od uroka. To je upravo ono čime je sveti duhovnik Nikodije stekao najveću popularnost na internetu i šire.

Velika većina ljudi neće da prihvati činjenicu da Crna magija i urok postoje i uvek odbijaju da prihvate da imaju issue sa urokom. Time je gore po njih ili po njihove bližnje ako dobijaju pomoć, a urok napreduje i jača. Zato je veoma teško prepoznati simptome uroka.

Report this page